موضوع حکمرانی

در نشست «بررسی تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو» مطرح شد

در نشست «بررسی تحولات سیاسی بین‌الملل در بازارهای مالی و کریپتو» مطرح شد

از بلاک‌چین تا دلارزدایی؛ تاثیر سیاست‌های جهانی بر آینده صنعت رمزدارایی‌ در دنیای مالی امروز، تغییرات سیاسی و اقتصادی جهانی تاثیرات عمیقی بر بازارهای مالی از جمله رمزدارایی‌ها دارند. در این راستا کارشناسان صنعت کریپتو، به تحلیل تاثیر سیاست‌های بین‌المللی…

بیانیه بیش از ۵۰ کسب و کار فعال در حوزه رمزدارایی کشور در خصوص اقدامات مخرب، غیر کارشناسی و خودسرانه بانک مرکزی

اعتراض شرکت دانش‌بنیان به بانک مرکزی

پنجشنبه ۶ دی ماه ۱۴۰۳، بانک مرکزی در یک اقدام غیرکارشناسی و بدون اطلاع قبلی درگاه‌های پرداخت پلتفرم‌های تبادل رمز‌ارز را مسدود کرد. این درحالی‌ است که پیش از این نیز در سوم آبان ماه سال جاری، بانک مرکزی با…

اختیار بانک مرکزی برای مقرره‌گذاری، به رمزپول محدود است

اختیار بانک مرکزی برای مقرره‌گذاری، به رمزپول محدود است

تاکید پژوهشکده پولی و بانکی به قانون‌گذاری رمزارزها در مجلس با توجه‌به تغییرات سریع فناوری و گسترش استفاده از رمزارزها، نیاز به قوانین پویا و انعطاف‌پذیر احساس می‌شود تا در حین بهره‌برداری از منافع این فناوری، بتوان از مشکلات و…

ایران، بریکس و فرآیند دلارزدایی

ایران، بریکس و فرآیند دلارزدایی

یکی از محورهای سخنرانی «محمدباقر قالیباف» رییس مجلس شورای اسلامی، در اجلاس روسای مجالس بریکس در سن‌پترزبورگ روسیه، تاکید بر نقش‌آفرینی کشورهای عضو این گروه در دلارزدایی و استفاده از ارزهای جایگزین بود. مبنای این نظر کاهش اعتقاد به لزوم…

گفت‌وگوی بلاگر روسی با محمد مرندی درباره اهمیت عضویت ایران در بریکس

گسترش عظیم بریکس‌پلاس؛ شکست سیاست‌های غربی!

گسترش عظیم بریکس‌پلاس؛ شکست سیاست‌های غربی! «لِنا پتروا» (Lena Petrova) بلاگر روسی که در مورد مسایل دنیای مالی، اقتصاد و ژئوپلتیک به تحقیق مشغول است، با «محمد مرندی» استادتمام ادبیات انگلیسی دانشگاه تهران، گفت‌وگو کرده که در این مقاله به…

رویکرد صندوق بین المللی پول به صنعت کریپتو و نقاط عطف این رویکرد در گذر زمان

IMF
صندوق بین المللی پول در ارزیابی خود از پیامدهای بالقوه ارزهای دیجیتال برای سیستم پولی بین المللی محتاط عمل کرده و به چالش‌هایی اشاره می‌کند که باید به آن‌ها غلبه کرد تا به‌عنوان جایگزینی برای ارزهای سنتی عمل کنند.

سازمان‌های خودگردان غیرمتمرکز، از رویا تا واقعیت! دائو ها، رقیب تازه شخصیت‌های حقوقی

ایجاد شخصیت حقوقی، یکی از نوآوری‌های بشر برای تقویت مشارکت و کار گروهی است. پدیده‌ای که به یک توافق جمعی، موجودیت و شخصیت می‌بخشد، برایش حق و تکلیف وضع می‌کند و درصورت نقض قوانین و تعهدها، مجازات یا جریمه‌اش می‌کند.
همان‌گونه که بلاک‌چین، قفل دارایی‌های دیجیتال را برای اقتصاد باز کرد، سازمان‌های خودگردان غیرمتمرکز یا دائو‌ها (DAO) نیز مسیر مشارکت جهان‌شمول اشخاص را هموار کردند.