سرمقاله شماره دوازده

سر آغاز

بیت‌کوین را از قیمت و بازارش نباید شناخت؛ از تاثیری که در دنیا گذاشته، از دریچه‌هایی که به آینده باز کرده و از مسیر درخشانی که پیش پای بشریت ترسیم کرده است باید شناخت.

تیم ماهنامه «رمزدارایی‌ها؛ پژوهش‌نامه بلاک‌چین» مفتخر است که برای ترسیم کاربردپذیری و تاثیرات بلاک‌چین و رمزدارایی‌ها و هر‌آن‌چه که از بیت‌کوین شروع شده یا الهام گرفته شده است، امسال کنفرانس علمی دی‌بلاک (deBlock) را در تهران، در ایران عزیز، برگزار می‌کند.

عبارت deBlock در فرهنگ لغت «مریام وبستر» برگردانی معادل «تسهیل و برداشتن محدودیت‌های پولی» دارد؛ و چه چیزی برای اقتصاد ایران و کشورهایی نظیر ایران و برای سعادت مالی ملت‌ها در دنیایی که در سیطره تحریم و سلطه قرار دارند، مهم‌تر از تسهیل و برداشتن موانع پولی است؟ کنفرانس دی‌بلاک یا چنان‌چه نام رسمی‌اش به انگلیسی را deBlock Summit قرار داده‌ایم، رویدادی علمی و دانشگاهی با هدف تولید علم برای فراگیری گسترده و خلق ارزش از بلاک‌چین و رمزدارایی‌ها برای ایران و سایر ملت‌ها است.

خوش‌بختانه نیاز به این رویداد علمی و اشتیاق افراد و نهادهای دانشگاهی، حاکمیتی و بخش خصوصی، دانشگاه‌ها و سازمان‌های بین‌المللی به‌گونه‌ای بوده است که به‌محض به‌اشتراک‌گذاشتن طرح با آن‌ها، شاهد گرم‌ترین همراهی و صمیمانه‌ترین حمایت‌ها بوده‌ایم. دی‌بلاک به مدد افراد بزرگواری که به کمیته‌های سیاست‌گذاری، علمی و اجرایی آن دعوت شده یا خواهند شد، بدون شک مسیری رو به آینده در صنعت بلاک‌چین و رمزدارایی‌ها در ایران خواهد بود و به‌یقین با استقبال گسترده پژوهش‌گران، اساتید و دانش‌جویان علاقه‌مند به این صنعت میان‌رشته‌ای، مواجه خواهد شد. اهمیت دیگر دی‌بلاک در ایجاد ارتباط واقعی میان صنعت و دانشگاه است و خوشحالم به‌صورت شفاف اعلام کنم این رویداد بدون هیچ حمایت مالی از سوی دولت و با پشتیبانی کامل پیش‌روترین برندهای بخش خصوصی برگزار خواهد شد.

فضای همکاری و فعالیت در این کنفرانس برای همه افراد و نهادهای علاقه‌مند باز است و طرح به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شده که حداکثر مشارکت و اتفاق‌نظر میان بخش‌ها و ذی‌نفعان مختلف ایجاد شود. از همکاران خوبم عباس آشتیانی و رضا سلطانی که نقشی محوری در بنیان‌گذاری این رویداد دارند، بابت تمام اندیشه و تلاش آن‌ها سپاسگزارم.

از دی‌بلاک در روزها و هفته‌های آتی بسیار بیش‌تر خواهید شنید، پس به این شماره از مجله بپردازیم که با توجه‌به اطاله شرحی که بر کنفرانس لازم بود، تنها به معرفی و تاکید بر مطالعه یکی از مقالات می‌پردازم. در این شماره مقاله‌ای ارزشمند از «نفیسه محروقی» داریم که راهنمایی است برای پدر و مادرها در مواجهه با علاقه فرزندان کودک و نوجوانشان به رمزارزها.

آموزش سواد مالی و به‌تبع آن آموزش بلاک‌چین و رمزارزها از نکات مغفول در نظام آموزشی کشور ما است. تلاش‌های ارزنده‌ای در بخش خصوصی برای آموزش سواد مالی در جریان است و ما نیز به سهم خود سعی می‌کنیم در موضوعات مورد تمرکز خود تلاش بیش‌تر و شایسته‌ای انجام دهیم.

تا شماره‌ای دیگر همراه باشید.

لینک کوتاه: https://www.bcamag.com/ujwd
پوریا آسترکی
پوریا آسترکی
مقاله‌ها: 22

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *